Görbeéri lőtér - Koronglövő Sportegyesület

Cart

2019.10.05 Boldogi Vadásztársaság

A Boldogi Vadásztársaság 2019.okt.05.-én tartotta lőterünkön a „Kókai Ferenc Emlékverseny”-t amivel a szezon előtti lőkészség fejlesztő szándékon túl hagyomány teremtő szándékkal elhunyt vadásztársukról is meg kívántak emlékezni.
A vadászkorong versenyre családtagok, feleségek és gyermekeik is elkísérték a csapatot. A vadásztársasági lövészverseny nagyon fegyelmezetten, sportszerűen és jó hangulatban telt. A tagok kiváló lőkészségről tettek tanúvallomást, bár az időjárás nem volt teljesen optimális, de a boldogi vadászoknak a szeme sem rebbent az időnként rövid ideig szállingózó esőben. Elnöküket idézve mondták, hogy „– a vadászatban kétféle időjárás létezik, a jó és a még jobb”. 😊
A versenyt követően azonban jól esett a felszolgált forró étel, amit a lőtér ( jó melegre befűtött ) éttermében jóízűen fogyasztottak el és amit természetesen ki más főzött volna mint Feri Bácsi .
Mindenki dicsérte a nagyon finom és kiadós forró ebédet.
Az időjárás közben kegyet gyakorolva megjavult, kisütött a nap. Talán ennek is köszönhetően a társaság jó néhány tagja még teli hassal sem kívánkozott haza, mert az ebéd után felvonultak a pályákra és még egyszer végiglőtték a korongokat.

Nagyon vidám, szórakoztató és sikerélményekben gazdag rendezvény volt.

Gratulálunk az eredményekhez és dicséretesnek tartjuk, hogy egyre több vadásztársaság tartja fontosnak , hogy elsősorban a lőkészség javítása céljából minden szezon előtt rendeznek egy-egy lövészetet.
A Boldogi Vadásztársaság ebben is élenjáró.

2019. október 17. csütörtök